Drupal webhosting pakketten

Drupal is een Content Management Systeem (CMS) waarmee u eenvoudig uw website kan beheren. Een CMS systeem laat u toe om, zonder enige technische kennis, inhoud op uw website te plaatsen of aan te passen.
Drupal is een krachtig PHP framework om websites te bouwen, volledig modulair opgebouwd en heel wat bedrijven en overheidsdiensten maken er veelvuldig gebruik van.

SYGMANET heeft servers die volledig zijn ingericht en afgestemd op de noden van klanten die veelvuldig gebruik maken van het Drupal systeem. Hierdoor zal uw Drupal website snel werken en altijd beschikbaar zijn.

Bent u nog niet vertrouwd met Drupal, of heeft u het graag eenvoudig? Bij ons kan u Drupal zeer eenvoudig, met enkele muisklikken, op uw webhosting pakket installeren via ons Installatron systeem.
Lukt het toch niet? Dan installeert SYGMANET voor u, gratis, Drupal op uw webhosting account.

Drupal pakketten

Pakket DRH1 DRH2 DRH3
WebruimteKlik hier voor meer informatie over "Webruimte" 1Gb 2Gb 3Gb
Dataverkeer (per maand) Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
FTP Accounts 1 1 2
MySQL DatabasesKlik hier voor meer informatie over "MySQL Databases" 1 1 1
Aantal mailboxenKlik hier voor meer informatie over "Aantal mailboxen" 100 150 150
Aantal mailinglists 15 30 30
Max. aantal domeinnamen * Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Gratis domeinnaam ** Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen
Prijs per maand € 12,00 € 15,00 € 18,75
Prijs per jaar € 144 € 180 € 225
       

Volledig overzicht met alle inbegrepen opties weergeven.

* Aan ieder pakket kan u meerdere domeinnamen koppelen. Het maximaal aantal staat hier weergegeven.
** Gratis domeinnaam enkel geldig voor één domeinnaam (.be .com .info .net .org .us .nl .de .eu of .biz) zo lang u klant blijft.

Gratis inbegrepen


Wat is het verschil tussen een Drupal webhosting pakket en een PHP/HTML webhosting pakket?

Een Drupal webhosting pakket komt op een server te staan die volledig ingericht is naar de noden van Drupal. Bij het updaten van de server software wordt ook steeds de compatibiliteit met Drupal getest alvorens ze in productie plaatsvinden.

Een PHP/HTML webhosting pakket komt op een shared webhosting server te staan die niet speciaal werd ingericht voor een bepaald CMS. Maar meestal werkt een Drupal website op onze PHP/HTML webhosting pakketten uitstekend. Toch raden wij aan om een belangrijke Drupal website op een Drupal hosting account onder te brengen. Op die manier heeft u meer garanties en zekerheid.

Als u momenteel uw Drupal website op een PHP/HTML webhosting pakket heeft staan, en u wenst graag over te schakelen op een Drupal webhosting pakket, neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een overschakeling zonder dat uw websuite offline moet.

Wat onze klanten zeggen...

  • Ludo C.: Bedankt voor de snelle hulp en ondersteuning! Ik werd aangenaam verrast dat er nog mensen zijn die in het weekend support blijven geven! Ik zal sygmanet zeker aanraden bij kennissen. Bedankt.
  • Steven L.: Mijn complimenten voor de goede service. Snel, efficiënt het probleem verholpen. In het verleden kwamen we dikwijls wat anders tegen. Sygmanet levert kwaliteit!
  • Ellen S.: Het is leuk zaken doen met sygmanet. Ze kijken niet naar standaard uren en leveren steeds kwaliteitsvolle service. En support is gratis!
  • Vincent C.: Uitstekende service, heel snel en veilig en tot op heden is nog geen enkele van onze domeinnamen ooit offline geweest. Bedankt SYGMANET.
  • Pieter M.: Alles wat we van een hosting verwachten werd mogelijk gemaakt. Zeer tevreden klant. Aan te raden!
  • Jeroen V.: Ik ben nog maar pas klant maar ben zeer goed te spreken over de service en snelheid. Alles loopt als een trein, ik had niet beter durven dromen. Bedankt.
  • Wim O.: Een tevreden klant, dat ben ik zeker. Als iemand me vraagt welke hosting te nemen zeg ik resoluut: SYGMANET.
  • Jelle W.: Intussen ruim 4 jaar klant en mijn website is nog nooit offline geweest. Dit is pas een service! Zo zie je maar, het hoeft niet altijd duur te zijn.
  • Sander L.: Onlangs werd mijn website gehackt, in het midden van de nacht. Ik nam contact op met sygmanet en ze maken er absoluut geen probleem van om je 's nachts te helpen. Sterker nog, ze rekenen zulke dingen niet eens aan.
  • Vincent G.: Prima en snelle service! Altijd bereikbaar voor vragen, hulp of advies.

Tevredenheidsgarantie, 100% terugbetaald!

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zal zijn met het Drupal webhosting pakket en bieden daarom een 30 dagen tevredenheidsgarantie. Dit maakt het voor u eenvoudiger om het uit te proberen want als u toch niet tevreden zou zijn, dan betalen wij het volledige bestedingsbedrag terug op uw bankrekening! Meer informatie...

Welk pakket heb ik nodig?

Heeft u moeilijkheden bij het kiezen van een pakket? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe kan ik klant worden?

Om klant te worden volstaat het om bovenaan, in het overzicht, op de knop "Bestel!" te klikken en het bestelformulier verder af te ronden. Gaat uw voorkeur uit naar een meer persoonlijke aanpak, dan kan u uw bestelling ook telefonisch plaatsen of via onze online live chat.