Servers in België

SYGMANET heeft haar serverpark verspreid staan in verschillende klasse A datacentra regio Brussel.
Onze hostingdiensten zijn hoofdzakelijk gelokaliseerd in het kwalitatief hoogstaand datacenter Mobistar (KPN) te Nossegem (Brussel).

In onze datacentra maken wij rechtstreeks aansluiting met de meeste belangrijke Belgische en Nederlandse breedband leveranciers en hierdoor kunnen wij snellere downloadtijden en betere toegankelijkheid van uw website garanderen. Bovendien is de locatie dichtbij en kunnen wij snel ter plaatse zijn bij storingen.

Er zijn op de Belgische en Nederlandse markt tegenwoordig heel wat buitenlandse bedrijven actief die wel een Nederlandstalige website hebben opgezet, waardoor klanten er vaak niet bij stilstaan dat hun servers ergens in het buitenland draaien. Maar net doordat deze servers in het buitenland staan, is er vaak sprake van een trage connectie met als rechtstreeks gevolg: een traag inladende website.

Bij SYGMANET zal u hier dus geen last van ondervinden. Onze hosting servers staan in België en door onze keuze van goede verbindingen, maar eveneens door het beperken van het aantal klanten per server, kunnen wij steeds een uitstekende snelheid garanderen.

Tip: Nog niet overtuigd? Wist u al dat wij een 30-dagen niet-goed-geld-terug garantie geven?